Heeft u een vraag? Bel ons gerust: 0517 - 416 856

Direct bellen

Teambuilding Vlieland

Teambuilding Vlieland - evenementenbureau-jan-van-vlieland_terschelling-aktiviteit-4

Op zoek naar originele activiteiten voor teambuilding op Vlieland voor uw dagtocht, personeelsuitje, bedrijfsuitje?
Dt kan met de Regina Andrea.

U stapt met uw team aan boord van de Regina Andrea voor de vaartocht naar Vlieland. Uw eigen speciale boot waarbij u niet alleen uw eigen sfeer aan boord bepaalt maar ook uw eigen vertrektijden. Tijdens de vaartocht vertellen we allerlei leuke wetenswaardigheden en bezoeken we als het getij het toelaat de zeehondenbank. Onderweg lekker eten en drinken behoort ook tot de mogelijkheden


Leuke activiteiten voor teambuilding op Vlieland kunnen wij samen met u samenstellen. Wij verzorgen met een evenementenbureau op Vlieland uitstapjes met daarin typische Vlielander aspecten om het eiland te ontdekken. Teambuilding Vlieland kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt ook kiezen voor specifieke activiteiten zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand. Allerlei leuke aktiviteiten om de teamgeest te versterken.

Mocht u interesse hebben voor een activiteiten voor teambuilding op Vlieland dan kunt u even rondkijken op onze website en voor meer informatie kunt u >> contact opnemen. Wij helpen u graag verder om een onvergetelijk teamuitje vlieland te organiseren.