Heeft u een vraag? Bel ons gerust: 0517 - 416 856

Direct bellen

Personeelsuitje Texel

Personeelsuitje Texel  - bedrijfsuitje-texel-_texel-schapen20bedrijfsuitje20texel

Wilt u een leuk, gezellig personeelsuitje organiseren naar Texel dan helpen wij u graag verder.

In de haven van Kornwerderzand stapt u voor uw personeelsuitje aan boord van de Regina Andrea voor de vaartocht naar Texel. Uw eigen speciale boot waarbij u niet alleen uw eigen sfeer aan boord bepaalt maar ook uw eigen vertrektijden. Tijdens de vaartocht vertellen we allerlei leuke wetenswaardigheden en bezoeken we als het getij het toelaat de zeehondenbank.

Ook kunnen wij voor uw personeelsuitje op Texel samen met u een leuk dagprogramma samenstellen. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische aspecten van Texel om het eiland te ontdekken. Een personeelsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt ook kiezen voor specifieke activiteiten zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand.

Mocht u interesse hebben voor een personeelsuitje naar Texel dan kunt u even rondkijken op onze website en voor meer informatie kunt u >> contact opnemen. Wij helpen u graag verder om een onvergetelijk personeelsuitje op Texel te organiseren