Heeft u een vraag? Bel ons gerust: 0517 - 416 856

Direct bellen

Personeelsuitje Terschelling

Personeelsuitje Terschelling - groep-naar-terschelling_brasndaris-3

Personeelsuitje naar Terschelling ?? Wilt u een leuk, gezellig en compleet personeeluitje organiseren naar Terschelling dan helpen wij u graag verder.

U stapt met uw gezelschap aan boord van de Regina Andrea voor de vaartocht naar Terschelling. Uw eigen speciale boot waarbij u niet alleen uw eigen sfeer aan boord bepaalt maar ook uw eigen vertrektijden. Tijdens de vaartocht vertellen we allerlei leuke wetenswaardigheden en bezoeken we als het getij het toelaat de zeehondenbank.

Voor uw personeelsuitje kunnen wij op Terschelling samen met u een leuk dagprogramma samenstellen. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Terschellinger aspecten om het eiland te ontdekken. Een personeelsuitje Terschelling kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt ook kiezen voor specifieke activiteiten zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand.

Mocht u interesse hebben voor een personeelsuitje op Terschelling dan kunt u even rondkijken op onze website en voor meer informatie kunt u >> contact opnemen. Wij helpen u graag verder om een onvergetelijk personeelsuitje op Terschelling te organiseren.