Heeft u een vraag? Bel ons gerust: 0517 - 416 856

Direct bellen

Groep naar Vlieland

Groep naar Vlieland - evenementenbureau-jan-van-vlieland_terschelling-aktiviteit-4

Wilt u voor een groep een leuk uitje of een overtocht organiseren van en naar Vlieland  dan helpen wij u graag verder.

U stapt met uw groep aan boord van de Regina Andrea voor de vaartocht van en naar Vlieland. U kunt bij ons terecht voor zowel een retour tocht als voor een enkele overtocht. Uw groep vaart met een eigen speciale boot naar Vlieland waarbij u niet alleen uw eigen sfeer aan boord bepaalt maar ook uw eigen vertrektijden. Tijdens de vaartocht vertellen we allerlei leuke wetenswaardigheden en bezoeken we als het getij het toelaat de zeehondenbank.

Op Vlieland kunnen wij indien u dat wenst samen met uw groep een leuk dagprogramma samenstellen. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Vlielander aspecten om het eiland te ontdekken. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt ook kiezen voor specifieke activiteiten zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand.

Mocht u interesse hebben om met een groep van en naar Vlieland te varen dan kunt u even rondkijken op onze website en voor meer informatie kunt u >> contact opnemen.